O NÁS

Vítejte na stránkách našeho e-shopu.

Více než 20 let se zabýváme prodejem drogistického zboží. V současné době nabízíme dovoz a prodej velmi kvalitní drogerie a kosmetiky z Německa, Švýcarska, Itálie, Holandska a dalších západních zemí Evropské unie.

Značení zboží vlaječkou

oficiální česká distribuce
dovezeno z Německa
dovezeno z ostatních západních zemí EU


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, přičemž kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a dalších.

Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z objednávky a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Zároveň kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu či prostřednictvím e-mailové adresy či telefonu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

Proč je důležitý telefon?
Na uvedeném telefonním čísle Vás budeme informovat o stavu objednávky.

Proč je důležitý e-mail?
E-mailem vás budeme informovat o stavu vaší objednávky.


CENY ZBOŽÍ A ZPŮSOB PLACENÍ

Ceny jsou uvedeny včetně příslušné DPH.

Úhrada za objednané zboží:

1. v hotovosti na výdejním místě určeném prodávajícím v objednávce.

2. bezhotovostně platební kartou na výdejním místě určeném prodávajícím v objednávce.

Jsme plátci DPH. Daňový doklad (faktura) Vám bude vystavena po uhrazení kupní ceny zboží.


OBJEDNÁVKA A VYZVEDNUTÍ OBJEDNANÉHO ZBOŽÍ

UPOZORNĚNÍ:
Fotografie zboží nabízeného prostřednictvím internetových stránek jsou ilustrativní a odpovídají prodávanému zboží. Výrobce může změnit podobu obalu či produktu bez předchozího upozornění.

Objednat zboží lze pouze prostřednictvím e-shopu pomocí nákupního košíku.

O potvrzení objednávky bude kupující informován na uvedenou e-mailovou adresu.

Objednané zboží bude připraveno k osobnímu vyzvednutí na výdejním místě:

DROGERIE – KOSMETIKA LAGUNA, Masarykovo nám.146, 334 01 Přeštice, přičemž o připravenosti zboží budete informováni e-mailem či SMS. Objednané zboží je pro Vás připraveno k vyzvednutí do 7 pracovních dnů.

Nevyzvednutá objednávka bude po uplynutí 7 pracovních dnů automaticky stornována.


MIMOSOUDNÍ ŘEŠENÍ SPOTŘEBITELSKÝCH SPORŮ (ADR)

V případě, že dojde mezi prodávajícím a kupujícím ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je

Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát – oddělení ADR
Štěpánská 15
120 00 Praha 2

Email: adr@coi.cz
Web: adr.coi.cz

Česká obchodní inspekce vykonává ve vymezeném rozsahu mimo jiné dozor nad dodržováním zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, ve znění pozdějších předpisů.